Ukonniemi-areena tarjoaa monipuoliset puitteet lajiharjoitteluun. Katso alta tarkemmat lajikohtaiset tiedot.

Kysy hallin soveltuvuutta juuri sinun tarpeisiisi myyntipalvelustamme. 

Yleisurheilu

Hallissa on yleisurheilijoita varten neliratainen juoksusuora sekä hyppypaikat. Lisäksi kentän ympäri kiertää 300 metrin juoksurata. Juoksuradat soveltuvat erinomaisesti myös lämmittelyyn tai muihin aktiviteetteihin.

Muut yleisurheiluolosuhteet

Jalkapallo

Jalkapallokenttä on kansainväliset mitat täyttävä pelikenttä. Kentän kokonaispituus on 115 x 75 metriä ja maksimikorkeus 23 metriä. Areenalla on järjestetty kotimaisia huippuotteluita, kotimaisia ja kansainvälisiä junioriturnauksia sekä jalkapalloleirejä.

Muut jalkapallo-olosuhteet

Pesäpallo

Areenalla on pesäpallokentät miesten ja naisten virallisia otteluita varten ja pienemmät juniorit voivat pelata myös poikittaisella kentillä. Hallissa on järjestetty lukuisia pesäpalloturnauksia ja leirejä sekä muun muassa pesäpallon halli-SM-kilpailut.

Muut pesäpallo-olosuhteet

Golf

Areenan pituus ja korkeus sekä epäsuora valaistus mahdollistavat erinomaisesti Golfin talviharjoittelun. Hallissa on mahdollista harjoitella, pitempiä lyöntejä, puttaamista tai muuta golfin oheisharjoittelua.

Frisbeegolf

Hallin varustuksiin kuuluvat myös frisbeegolfissa tarvittavat korit ja kiekot. Areenan olosuhteet soveltuvat erinomaisesti lajin aktiiviseen harrastamiseen ja kilpailutoimintaan.

Muut tapahtumat

Areenan laaja avoin ja korkea tila tarjoaa loistavat puitteet erilaisten yleisötapahtumien järjestämiseen. Hallissa on järjestetty muun muassa koiranäyttelyitä, konsertteja ja pomppupuisto-tapahtumia. Lisäksi hallin olosuhteita on hyödynnetty monen muun urheilutapahtuman oheistiloina.  

 

Ukonniemi-areena tapahtumatilana